Göteborgs Stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.

Vår organisation består av tre områden som tillsammans ger oss möjlighet att uppnå vårt mål - att göra mer för fler.

  • Mötesplatser och stöd; hit kommer människor i någon form av utsatthet för att starta en långsiktig förändringsprocess eller för att uppleva ett sammanhang, möta andra i liknande situation, äta tillsammans, hämta bröd eller för att man behöver en vinteroverall till sitt barn. Omkring 60 procent av alla insatser rör just mat. Dessa verksamheter drivs med insamlade gåvomedel.

  • Boende och behandling; erbjuder i samarbete med kommuner och landsting boenden med stöd för människor med psykisk ohälsa och/eller beroendeproblematik, skyddat boende samt lägenheter inom metoden Bostad Först. Vi riktar oss både till barn och familj samt vuxna.

  • Arbetsintegration; Göteborgs Stadsmission har över 30 års erfarenhet som leverantör av arbetsmarknadsinsatser. Inom vår arbetsintegrationsverksamhet får varje människa, utifrån förmåga, strukturerad miljö och kompletterande program möjlighet att rustas för arbetslivet. Målsättningen är alltid att förbereda deltagarna för arbetsmarknaden.

Vi har också administrativa funktioner såsom HR, ekonomi, IT och insamling/kommunikation. Läs gärna mer om våra verksamheter på vår hemsida.

Vill du också göra mer för fler?

Våra medarbetare är vår främsta resurs, och en förutsättning för att vi ska möta de människor vi finns till för på bästa sätt. När vi har vakanser, publiceras de på vår hemsida. Där har du också möjlighet att prenumerera på lediga tjänster.

Finns inget ledigt jobb som passar dig? Skicka gärna in en intresseanmälan till oss, så hör vi av oss om vi har en ledig tjänst som skulle kunna passa dig.

Läs mer om Göteborgs stadsmission

Del lenker


Send søknaden

Tilbake til ledige stillinger