Göteborgs Stadsmission

Göteborgs Stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.

OM OSS 

Varje vecka räddar Göteborgs Stadsmission tio ton mat från tillverkare, grossister och butiker i livsmedelsbranschen. Mat som förmedlas vidare till människor i behov via matkassar eller till Stadsmissionens verksamheter, kök och restaurang Svinn. Navet för all räddad mat är Stadsmissionens matcentral: lagret där donationer av livsmedel tas emot för att sedan distribueras ut igen. 

OM TJÄNSTEN

Vill du göra skillnad för både människor och miljön? Brinner du för hållbarhet och vill jobba konkret med att minska matsvinnet och samtidigt rusta personer som står långt ifrån arbetsmarknaden att närma sig den? På matcentralen söker vi just nu en lagerarbetare med handledaransvar för ett vikariat på två år med start i mitten av augusti.

Arbetsuppgifterna består främst av pack, plock och sortering av livsmedel. Utöver detta är en central del av dina arbetsuppgifter att handleda våra arbetstränande. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är god fysik en förutsättning för att klara av arbetet och må väl. Jobbet innebär att jobba i olika tempererade zoner (kyl, frys och torrt). Vid behov kräver tjänsten att du kan agera chaufför och köra transporten med vår mindre lastbil så därav kräver tjänsten att du har B-körkort. Arbetstiderna kan variera mellan 06:30- 16:30 måndag-fredag. Lagret ligger på Flöjelbergsgatan i Mölndal.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som:

  •  tar egna initiativ och arbetar självständigt, strukturerat och metodiskt
  •  är lugn och trygg och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer
  •  du är lyhörd för andras behov och har ett stöttande förhållningssätt
  •  tycker om att hugga i och behåller lugnet även vid arbetstoppar
  •  har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
  •  har god fysik då vi rör oss mycket och gör många lyft

Krav
Du har fyllt 18 år och har fullständiga gymnasiebetyg samt B-körkort och truckkort.

Meriterande
Du har tidigare arbetat inom lagerarbete eller livsmedelsbutik. 

Vi utgår ifrån att du som söker jobb hos oss delar vår syn att alla människor har rätt till en plats i vår stad, ett eget hem och en röst. Läs mer om vår värdegrund här www.stadsmissionen.org/om-oss.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2026-05-29
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 19 augusti
Löneform Fast månads- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/35
Kontakt
  • Elisabeth Andréas, 031-7553627
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb